Main » 2009 » October » 8 » Andrei Brody va juca in noul film din seria "Predator"
3:34 PM
Andrei Brody va juca in noul film din seria "Predator"
Actorul american Adrien Brody, castigator al unui Oscar, in 2003, pentru rolul din "The Pianist", a acceptat sa joace in noul film din seria "Predator", care va fi lansat in iulie 2010, scrie presa de specialitate din SUA.

adrien_brody.jpgActorul american Adrien Brody, castigator al unui Oscar, in 2003, pentru rolul din "The Pianist", a acceptat sa joace in noul film din seria "Predator", care va fi lansat in iulie 2010, scrie presa de specialitate din SUA.

Pelicula se va intitula "Predators" si va urmari povestea unui grup de luptatori de elita care ajung sa fie vanati de extraterestrii "construiti" ca veritabile masini de ucis.

Alaturi de Brody, in film va juca un obisnuit al filmelor de actiune, Danny Trejo, care a mai aparut, printre altele, in "Heat", "Reindeer Games", "Con Air" si "Anaconda".

Filmul va fi regizat de Nimrod Antal, care a devenit cunoscut, in 2007, datorita horror-ului "Vacancy". Producator va fi celebrul cineast Robert Rodriguez, iar filmarile urmeaza sa inceapa luna viitoare, in Hawaii.

Seria "Predator" a fost inaugurata in 1987, cu Arnold Schwarzenegger in rolul principal. Filmul regizat de John McTiernan a fost nominalizat, un an mai tarziu, la Oscar, iar criticii il considera unul dintre cele mai valoroase SF-uri de actiune, cu accente de thriller si horror. (Ziarul de Iasi)

Views: 726 | Added by: defaultNick | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]