Main » 2009 » October » 08
Actorul american Adrien Brody, castigator al unui Oscar, in 2003, pentru rolul din "The Pianist", a acceptat sa joace in noul film din seria "Predator", care va fi lansat in iulie 2010, scrie presa de specialitate din SUA.

adrien_brody.jpgActorul american Adrien Brody, castigator al unui Oscar, in 2003, pentru rolul din "The Pianist", a acceptat sa joace in noul film din seria "Predator", care va fi lansat in iulie 2010, scrie presa de specialitate din SUA.

Pelicula se va intitula "Predators" si va urmari povestea unui grup de luptatori de elita care ajung sa fie vanati de extraterestrii "construiti" ca veritabile masini de ucis.

Alaturi de Brody, in film va ... Read more »

Views: 1001 | Added by: defaultNick | Date: 2009-10-08 | Comments (0)


Se pare ca actorul Ian McKellen care l-a interpretat pe unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti vrăjitorr ai tuturor timpurilor, s-a cam săturat de acest rol. Asta in ciuda faptului ca actorul a mai declarat ca de-abia aşteaptă să înceapă The Hobbit alături de Guillermo del Toro şi Peter Jackson.Aceasta a fost declaratia actorului : "Nu vreau să-l mai joc pe Gandalf. Dacă joci un rol care are parte de o mulţime de atenţie vei primi întotdeauna exact acelaşi gen de roluri. L-am jucat pe cel mai bun vrăjitor şi sunt fericit să mă reîntâlnesc cu el. Exact asta am să fac cu The Hobbit şi Guillermo del Toro".Cum era şi logic, în The Hobbit Gandalf nu
va fi liderul imaculat al armatelor pornite împotriva lu ... Read more »
Views: 7729 | Added by: defaultNick | Date: 2009-10-08 | Comments (9)

Venom image
Scenaristii Paul Wernick şi Rhett Reese au reusit sa termine scenariul filmului Venom ,film care il are in prim-plan pe inamicul lui Spider-Man.Scenaristii cunoscuti pentru cel mai amuzant horror , Zombieland, au trimis scenariul la studio, iar acesta "face tot posibilul ca filmul să intre în producţie cât mai repede".Insa acest film va iesi abia dupa ce va fi lansat Spider-Man 4,prin urmare lansarea filmului va fi prin anul 2012.Se zvoneste ca cei de la Sony ar lua exemplu de la Marvel, care îşi lansează filmele cu supereroi în aşa fel încât fiecare să profite de pe urma succesului celorlalte.
Views: 1062 | Added by: defaultNick | Date: 2009-10-08 | Comments (0)


Regizorul Gavin Hood a declarat zilele acestea pentru presa că este interesat de regia unei continuări la X-Men, sub forma filmului Magneto.Gavin a mai regizat si X-Men Origins: Wolverine, spin off al seriei X-Men.Rolul lui Magneto, este interpretat de actorul Ian McKellen.Pelicula se afla în pregătire de mai mult timp şi e aşteptat să apară după succesul lui Wolverine.Regizorul a mai adugat declaratiei : "Cred că personajul Magneto încă este unul fenomenal de interesant. Dacă m-ar întreba pe mine, mi-ar plăcea să îl joc. Cu siguranţă este interesant- o dată pentru că se leagă de traumele copilăriei şi de complexele psihologice, şi
pentru că e jucat superb de Ian McKellen".
Views: 1677 | Added by: defaultNick | Date: 2009-10-08 | Comments (0)